Web-Mail Diyanet-Mail Diyanet İşleri Başkanlığı
Anasayfa İletişim Bilgi Edinme Münhal Kadrolar Ziyaretçi Defteri Fotoğraflar Videolar Namaz Vakitleri
Misyonumuz; Toplumun dinî ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dini'nin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Türkiye ve dünyada İslam Dini'ne ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.

ANA MENÜ

SİTE İSTATİSTİKLERİ

Kategori Sayısı 56
Sayfa Sayısı 21
Haber Sayısı 530
Yorum Sayısı 17
Haber Okuma 29137
Video Sayısı 2
Fotoğraf Sayısı 383
Editör Sayısı 6
1. Kütahya Eğitim ve Kitap Fuarı

1. Kütahya Eğitim ve Kitap Fuarı

Müftülüğümüz 1. Kütahya Eğitim ve Kitap Fuarında

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarını fuar ziyaretçilerine tanıtım amacıyla Kütahya İl Müftülüğümüz kitap tanıtım standı açtı..

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği, Kütahya Eğitim ve Kitap Fuarı 4 gün sürdü.

İlki düzenlenen eğitim ve kitap fuarının açılışında, Vali Şükrü Kocatepe, :’’Kütahya'da eğitimin daha ileri noktalara taşınması için çalıştıklarını ve açılan bu fuarla da ,gelişmeleri daha yakından görme imkanı bulduklarını’’ belirtti.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği 1. Kütahya Eğitim ve Kitap Fuarı’nda Müftülüğümüz de Diyanet işleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet vakfı yayınlarını fuar ziyaretçilerine tanıtım amacıyla kitap tanıtım standı açtı.. 25 Ekim tarihine kadar açık kalan fuarın ilk gününde TRT 1 stadyum program yapımcıları Erdoğan Arıkan ve Kerem Öncel söyleşide bulunurken yazar Hüseyin Selamcı’da bir konferans verdi.

Fuarın açılışına Vali Şükrü Kocatepe, belediye Başkanı Mustafa İça, İl emniyet müdürü İbrahim Çelik, İl Genel meclisi başkanı Şükrü Nazlı, İl milli eğitim müdürü Muhammed Şahinkaya, İl müftümüz Mustafa Üskülüplü okul müdürleri, Öğretmenler ,öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılışta yapılan konuşmalarda Kütahya’da eğitim alanında bir fuarın açılmasının önemine değinildi.

Fuar süresince düzenlenecek söyleşi ve konferansları vatandaşlar ücretsiz olarak takip ettiler.

İlk günü standımızı gezen Vali Sayın Şükrü Kocatepe, belediye Başkanı Sayın Mustafa İça, İl milli eğitim müdürü Muhammed Şahinkaya'ya İl müftümüz Mustafa Üskülüplü ve Din görevlileri dernek başkanımız Turhan Bayatlı,Yayınevi temsilcileri Hasan Hüseyin Erdoğan ve Metin Aslan tarafından karşılandı .Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yayınlanan, Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan kitap hediye edildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre burada diyanet yayınlarını tanıtımı ,Müftülüğün stantta bulunmasından ve hediye kitap dağıtılmasından memnuniyeti ifade ettiler.Son gün Yazar Hulki Cevizoğlu’da Kitapları’ndan birkaçını imzalayarak Din görevlileri dernek başkanımız Turhan Bayatlı’ya hediye etti.

Resimler için tıklayınız

Haberi ;26 Ekim 2009, 14:43 Tarihinde  eklemiş,haber 71 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Etkinlikler

Aile içi Şitdetin Önlenmesi Paneli Yapıldı

Aile içi Şitdetin Önlenmesi Paneli Yapıldı Aile içi Şitdetin Önlenmesi Paneli Yapıldı

Kütahya DİGES Futbol Turnuvası Başlıyor

Kütahya DİGES Futbol Turnuvası Başlıyor Kütahya DİGES Futbol Turnuvası Başlıyor

İL MÜFTÜMÜZ

PERSONELİMİZ

Yeni Sayfa 1

DİNİ BİLGİLER

YAZARLAR

Modern çağın sarp yokuşu: Afrika22 Haziran 2011
Aktif Ziyaretçi :  7 Bugün :  356 Toplam :  219313

Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13
Altyapı : MyDesign

Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır.