| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Konferans YapıldıKONFERANS 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle 02 Ekim Cuma Günü Saat:20.30 da Belediye Kültür Sarayında düzenlenen Konferansta, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Dairesi Başkanımız Dr.Yüksel SALMAN Hocamız "Sosyal Dayanışmaya ve Paylaşmaya Katkısı Açısından Camilerimiz" konusunu işledi.
Kütahya Kültür Sarayında Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle kütahya Müftülüğümüz tarafından bir Konferans düzenlendi.Konuşmacı olarak, Dr.Yüksek SALMAN -Dini Yayınlar Daire Başkanı:'' Camilerimiz bizde oluşturduğu kimlik ve sosyal dayanışma ve kaynaşma örnekleri'' ... Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle katılımcılara Konferans verdi.02.10.2009 günü Kütahya Kültür sarayında Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Konferans açılış programı da önce saygıduruşu ve istiklal marşı ile başlandı. Arkasından Dua gür Cami İmam-hatibi ibrahim Aksoy'un okuduğu Kur'an-ı Kerim okundu. İl müftüsü mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle açılış konuşmasını yaptı. Dün Müftülüğümüz konferens salonunda :Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle gerekli açıklamaları orada yaptım. Burada ise ben sözümü asıl sahibi Konferans vermek üzere aramızda bulunan samimi dostum sayın Dr.Yüksek SALMAN 'a :'' Camilerimiz bizde oluşturduğu kimlik ve sosyal dayanışma ve kaynaşma örnekleri'' ...'Dini Yayınlar Daire Başkanımız'a daha geniş bir zaman bırakmak istiyorum.Ancak salonun yeteri kadar dolu olmayışı Camiler ve din görevlieri haftasında görevlierimizin ilgisiz kalması üzücü. diyerek konuşmamı sayın Dr.Yüksek SALMAN bırakıyorum.dedi. Takdimci Kütahya Müftülüğü Kur'an kusları müdürü İhsan Baştürk tarafından Dr.Yüksel SALMAN -Dini Yayınlar Daire Başkanının: özgeçmişi aktarıldı. Konuşmacı Sayın Dr.Yüksel SALMAN -Dini Yayınlar Daire Başkanı: ''Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle kütahya Müftülüğümüz tarafından bir Konferans düzenlendiği bunu sevinçle karşıladığı katılımcılara teşekkürlerini sunarak .'' Camilerimiz bizde oluşturduğu kimlik ve sosyal dayanışma ve kaynaşma örnekleri'' ... Camilerimizde ilk günden Hz.Peygamber devririnden misaller vererek ilk dönem ve daha sonraki dönemlerde günümüze oradan Camilerimizin yaptığı kimlik ve sosyal dayanışma ve kaynaşmayı içerisiene lalan seyri en güzüel şekilde izleyenlere aktardı.Son dönemde Rusya'da ve Batı Trakya'da ve Bosna'da...Kırgızistan'da,Bulgaristan'da Türkiye'den istenen Daha doğrusu diyanet işleri başkanlığı'nın üstlandiği rolü ve konumu ifade buyurdular... Konferans'ın ardından İl müftüsü mustafa ÜSKÜLÜPLÜ 'Dr.Yüksel SALMAN -Dini Yayınlar Daire Başkanı'na:Günün hatıra Plaketini. ' sundu. ÖDÜL KAZANANLARA ÖDÜL VERİLMESİ Kütahya Müftülüğü Kur'an kusları müdürü İhsan Baştürk'ün takdimciliğini yaptığı program daha sonra,İl müftüsü mustafa ÜSKÜLÜPLÜ'ye, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle kütahyamıza yaptığı hizmetlerden dolayı ; Bu yıl Ramazan Ayında Bölcek Mahallesine cami kazandıran Eski diyanet işleri başkanlığı' başkan yardımcımızMustafa Kutlu'ya, Kütahya din görevlilerinden emekli olanlara ve geçtiğimiz Ramazan Ayında hatimle namaz kıldıranlara hazırlanan değişik hediyeleri takdim etmek üzere sahneye üst İl Protokol düzey katılımcılar takdim etmek hazırlanan bir plaket ve hediyeleri vermek üzere sırayla verildi. Resimleri Görmek İçin BURAYA tıklayın. Haberi ;05 Ekim 2009 Tarihinde eklemiş,haber 45 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||