| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Hizmet İçi Eğitim KursuHizmet İçi Eğitim Kursu Başladı İl Müftülüğümüzün planlamaları doğrultusunda 21 Kasım 22 Aralık 2011 tarihleri arasında İlimiz Merkez ve köylerinde görev yapan kuran Kursu öğreticisi,İmam hatip ve müezzin kayyımlar için İl Müftülüğümüzde Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenlenmiştir. İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ açılış konuşmasında “Planlanmış olan Hizmet içi eğitim kurslarımıza tüm personelimiz katılacaktır,bizler cemaat önderleri olmamız hasebiyle önce görev alanımızla ilgili olan kısmında kendimizi yenilemeli,varsa eksiklilerimizi gidermeliyiz ki görevimizi layıkıyla yapmış olalım.İletişim ve bilgi çağında her şeyin anında öğrenildiği dönemde bizlerin önderi olduğumuz cemaatimizin gerisinde olmamız asla düşünülemez ve kabul edilemez bir durum olur.Bu bakımdan bu kurslar ve seminerlerin faydalı ve yararlı olduğunu biliyor hepinize başarılar diliyorum dedi. Açılış programına İl müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ,İl Müftü Yardımcılarımız Ahmet AKYIL,Nihat KÖK,İdari Mali işler Şube Müdürü İsmail KUTLU,Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İhsan BAŞTÜRK ve kursiyerler katıldılar. Haberi ;24 Kasım 2011, 08:27 TarihindeMehmet ÇATALBAŞ eklemiş,haber 27 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||