Açlığın Pençesindeki Yaşıtlarına Yardım Ellerini uzattılar.
Açlığın Pençesindeki Yaşıtlarına Yardım Ellerini uzattılar.
Kuran kursu öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri 100 lirayı Somali'ye gönderilmek üzere İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ ye teslim ettiler. Kurs öğrencilerinden Hüseyin Emre AVŞİN ,ve arkadaşları topladıklarını paranın çok olmadığını söyleyerek, "Önemli olan, Afrika da ki çocuklara yardımda bulunmaktı.dedi.İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ çocukların bu yaklaşımının İslam’i ve insani bir yaklaşım tarzı olduğunun bu şekilde bir çalışma yapmalarının çocukta olsa vicdani ve İslam’i fıtratlarının seslerine kulak vermeleri geleceğimiz açısından bizleri sevindirmiştir. Yardımları toplayan Kamil KARAYEL,Hüseyin Emre AVŞİN,Hatice AVŞİN,Münevver AVŞİNve daha nice isimlerini bilmediğimiz harçlıklarını Afrika ya gönderen çocuklarımızı kutluyor gözlerinden öpüyorum,İnşallah bu yardımlar, oradaki çocukların ölümünün önüne geçer. Yaşanan kıtlığın ülke olarak bizim de başımıza gelebileceğini aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini ve israftan kaçınılarak fakir ve yoksul insanların düşünülmesi gerektiğini ifade ederek bir süre makamda çocuklarla sohbet etti.
Haberi ;18 Ağustos 2011, 09:01 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 10 defa okunmuştur.