| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Somalili Kardeşlerimize Yardımİl Müftülüğümüzden Yardım Paketi Kütahya da ki Somalili Kardeşlerimize İl Müftülüğümüzden Yardım Paketi İl Müftülüğümüz her yıl olduğu gibi bu yılda sığınmacı olarak Kütahya da ikamet eden Somalili kardeşlerimize yardım elini uzattı. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ “Sığınmacı olarak Türkiye ye gelen çok sayıda Somalili Müslüman kardeşlerimizin bir kısmı Kütahya mızda İkamet etmektedir.İl Müftülüğü olarak her yıl Ramazan ayında bu kardeşlerimize yardım paketleri veriyoruz bu yılda verdik.sadece ramazanda değil diğer vakitlerdede gerekli yardımları yapıyor onların barınmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.Tabi onlarda memleketlerinde olmak isterler ama zorunlu bir hicret sebebiyle ülkemizde bulunmalarından dolayı Kütahya da misafir ediyoruz rabbım yardımcıları olsun diyerek ramazan ve bayramlarını kutladı. İl Müftülüğümüzce 25 Somaliliye 2 Yemenliye,1 Iraklıya yardım paketi verildi. Haberi ;18 Ağustos 2011, 08:59 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 9 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||