| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
AMACIMIZ BERABER İFTAR ETMEKGeleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar programımızda birlik ve beraberliğimiz bir kez daha ortaya konulmuş oldu. AMACIMIZ BERABER İFTAR ETMEK Kütahya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi İftar Programı Saklı Dünyada geniş bir katılımla gerçekleştirildi.Geleneksel olarak Her yıl düzenlenen iftar programımızda birlik ve beraberliğimiz bir kez daha ortaya konulmuş oldu. Program Öncesi İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ davetimize icabet eden tüm konukları masalarında ziyaret ederek onlarla sohbet ederek hoş geldiniz ramazanınız mübarek olsun dedi. İftar vaktinin yaklaşmasıyla Ulu Camii İmam Hatibi Ferruh MUŞTUER Kuranı Kerim okudu. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ “Önemli olan birlikte iftar etmek,her zaman birliktelik ve dayanışma içerisinde olabilmek.Bu tür davetler en güzel örneklerdir.Diyanet vakfımız 1975 yılında Diyanet işleri başkanlığımızın hizmetlerine destek olmak için kurulmuş o günden bu güne bir çok hizmetlere imza atmıştır.Ülkemizin doğusundan batısına,kuzeyinden güneyine,Avrupa dan Afrika ya,Asya dan Avustralya ya kadar dünyanın bir çok yerinde vakfımızın hizmetleri başkanlığımızla birlikte devam etmektedir.vakfımız sadece gecen yıl 14bin öğrenciye burs vermiş,fakir fukara ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmıştır.Açmış olduğu okullarda eğitim öğretim devam etmektedir.Sağlık alanındaki hastaneleri hizmete devam etmektedir.Özellikle Afrika da ki kardeşlerimiz için başatmış olduğu kampanyayı ifade etmek isterim ki çok büyük bir organizasyon şuan 53 milyon Tl civarındadır.Bu bağlamda 5/Ağustos/2011 Cuma günü İl genelinde tüm camilerimizden sergi usulü yapmış olduğumuz teberru miktarı 450bin TL oldu” diyerek tüm davetlilere davetlerine icabet etmelerinden dolayı teşekkür ederek ramazanlarını kutladı. İl Müftümüzün selamlama konuşmalarından sonra Diyanet İşleri Başkanımız Prof Dr. Mehmet GÖRMEZ in gönderdiği mesaj okundu ve ardından Türkiye Diyanet Vakfımızın tanıtım sine vizyonu izlendi. Kütahya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi İftar Programına Sayın Valimiz Kenan ÇİFTÇİ,Dumlupınar üniversitesi Rektörü Prof Dr Ahmet KRAASLAN,İL Emniyet Müdürü Kadir AKBIYIK,Belediye Başkan Yardımcı Halil TOKLU,KUTSO Meclis Başkanı Nihat DELEN,Daire Müdürleri,Sivil Toplum Kuruluş Temsilci ve üyeleri,Kuran kursu öğrencileri,vakfımızdan yardım alan fakir aileler,öğrenciler ve personelimiz katıldılar. ![]() ![]()
Haberi ;12 Ağustos 2011, 11:48 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 12 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||