| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Yardım Paketleri Dağıtıldı.Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi fakir ve muhtaç ailelere yardım paketi dağıttı. Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi her yıl olduğu gibi bu senede fakir ve muhtaç ailelere yardım paketi dağıttı. Diyanet vakfı bu yılki yardım paketlerinin dağıtımını Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ile iş birliği yaparak dağıttı. Diyanet vakfı Kütahya şubesinin hazırladığı yardım paketleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine ve kişilerin kendilerine teslim edildi. İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şube Başkanı Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Yardım paketlerinin dağıtımına iştirak ederek ailelerin Ramazanlarını ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti. ![]() ![]() Haberi ;11 Ağustos 2011, 10:49 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 10 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||