| |||||||||||
| |||||||||||
|
| |||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Yaz Kur'an Kursları Törenle Açıldıİl Müftülüğümüz Yaz Kur'an Kurslarının Açılışını Parmakören Kursunda Başlattı. 2011 Yılı Yaz Kur'an Kursları Parmakören Yatılı Kız Kur'an Kursunda düzenlenen törenle başladı. 27 Haziran 2011 / 26 Agustos 2011 tarihleri arasında tüm camilerimizde ve Kur'an Kurslarında Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretilecek. Parmakören Yatılı Kız Kur'an Kursunda yapılan törene;İl Müftü Yardımcısı Ahmet AKYIL"3 seviye de gerçekleştirilecek olan Yaz Kur'an Kursların 1. dönemi bugün başlıyor,26 Ağustos’ta sona erecek olan Yaz Kur'an Kursları İl Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak organizasyonu ile açıldı.Yaz Kuran Kurslarına İlkokul beşinci sınıfı tamamlayan öğrenciler, velileri aracılığıyla başvurabilecek dedi. Din hizmetleri ve din eğitim şube müdür İhsan BAŞTÜRK,Yaz kuran kurslarımız tüm camilerde ve kuran kurslarında 3 kur şeklinde düzenlenmiştir bu Kuran Kurslarımızın kur dönemleri ise şöyledir; I. Dönem: 27 Haziran – 15 Temmuz 2011 II. Dönem: 18 Temmuz – 05 Ağustos 2011 III. Dönem: 08 Ağustos –26 Ağustos 2011 Yaz Kurslarına kayıt olmak için camilere, Kur’an Kurslarına, başvuru dilekçesi ve karne fotokopisi (5. Sınıf ve üstü) ile müracaat etmek yeterli olacaktır.diyerek tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Parmakören Yatılı Kız Kur'an Kursunda yapılan törene;İl Müftü yardımcısı Ahmet AKYIL,Din hizmetleri ve din eğitim şube müdür İhsan BAŞTÜRK,öğretmenler ,öğrenciler ve veliler katıldılar. Haberi ;27 Haziran 2011, 11:41 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 33 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||
| |||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||