| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
İl Müftümüz Yılın Bürokratı Seçildi.İl Müftümüze esnaflar tarafından altın plaket takdim edildi Çinici Esnafı İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ nün yaptığı çalışmalarıyla yılın bürokratı seçti.İl Müftümüze esnaflar tarafından altın plaket takdim edildi. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ "Çinici Esnafı ve Kent Konseyi Kütahyada yaptığımız faaliyetleri değerlendirip bizlere bu ödülü layık görmüşler, bu ödül benim şahsıma verilmiş bir ödül değildir. Ben bu ödülü mesai mefhumu gözetmeden canla başla çalışan mesai arkadaşlarım adına aldım. Bizler zorla hiçbir iş yapmıyoruz, hizmetimizi gönüllü ve candan yapıyoruz." dedi.
Haberi ;17 Haziran 2011, 14:15 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 9 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||