| |||||||||||
| |||||||||||
|
| |||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
KUTLU DOĞUM COŞKUSUŞefkat Peygamberi Hazreti Muhammed konulu konferans Kapalı spor salonunda büyük coşkuyla kutlandı Şefkat Peygamberi Hazreti Muhammed konulu konferans Kapalı spor salonunda büyük coşkuyla kutlandı18 Nisan 2011 Pazartesi günü Akşam Saat:20.30 Dumlupınar Spor Salonu'nda Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin AY "Şefkat Peygamberi Hazreti Muhammed" konulu konferansı büyük bir coşku ve katılımla kutlandı. Kütahya Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Şevkat Peygamberi Hz. Muhammed (SAV)' konulu konferansa konuşmacı olarak, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin AY katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal marşı nın okunmasından sonra Ulu camii İmam Hatibi Ferruh MUŞTUER in okuduğu kuran tilaveti ile başladı.Ardından Kuran kursu Öğrencileri Hz Peygamberimizin Veda Hutbesini okudular. Proramın açılış konuşmalarını yapan İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ “ "İslam dini çok önemlidir. İslam'ı dünyadaki her insanın bilmeye, öğrenmeye, öğretilmeye ihtiyacı vardır. 21. yüz yılda insanların yaşadığı buhranların temelinde halkın yeterince Kur'anı Kerimi ve Hz. Muhammed'i (SAV) tanınmaması ve bilinmemesi yatıyor" şeklinde konuştu. Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, konferans sonrası Prof. Dr. Ay'a üzerinde fotoğrafının da bulunduğu bir çini tabak hediye etti. Program sonunda kutlu doğum haftası münasebetiyle haftamıza maddi manevi katkıda bulunan kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi. Kütahyalılar, Dumlupınar Kapalı Spor Salonundaki konferansa yoğun ilgi gösterirken, etkinlik sonrası Kütahyalılara müftülüğümüzce yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim hediye edildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haberi ;19 Nisan 2011, 08:38 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 27 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||
| |||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||