| |||||||||||
| |||||||||||
|
| |||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Hz. PEYGAMBER VE MERHAMET Yarışması Sonuçlandı.İlköğretim öğrencileri arasında Hz. PEYGAMBER VE MERHAMET konulu şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. İlköğretim öğrencileri arasında Hz. PEYGAMBER VE MERHAMET konulu şiir ve kompozisyon yarışması düzenlendi. Kutlu doğum haftası Münasebetiyle ilköğretim 6-7-8 sınıflar arsı Resim-Şiir Örtaöğretimler arası Kompozisyon Yarışması düzenlendi. İl milli Eğitim Müdürlüğünün oluşturduğu komisyonca değerlendirilen eserler arasından ; İLKÖĞRETİMLER; RESİM Dalında dereceye girenler 1-Fatma KESKİN Yenidoğan İ.Ö.Okulu (Merkez) 2-Havva TOY Muratlı İ.Ö.okulu (Domaniç) 3-Enes BEYCAN İstiklal İ.Ö.Okulu (Tavşanlı) ŞİİR Dalında dereceye girenler; 1-Dilara ÖZTÜRK Tepecik İ.Ö Okulu (Tavşanlı) 2-Fadik ALTINTAŞ Gökkuşağı İ.Ö.Okulu (Gediz) 3-Filiz Su ŞİRİN Milli Egemenlik İ.Ö.Okulu(Tavşanlı) ORTAÖĞRETİMLER; KOMPOZİSYON Dalında dereceye girenler 1-İlknur ALKAN Anadolu İmam Hatip Lisesi (Tavşanlı) 2-İlhami CETİN Anadolu Öğretmen Lisesi (Tavşanlı) 3-Rumeysa Tuğcu Anadolu Öğretmen Lisesi (Hisarcık) Dereceye giren öğrencilerimize Belediye kültür sarayında ödülleri İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ tarafından verilmiştir. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ ödül töreninde bu yavrularımızı tebrik ediyorum,Hz peygamberimizi dilleri döndüğünce çocuk akıllarınla nede güzel anlatmışlar rabbım onlardan razı olsun.rabbım onların allah ve peygamber sevgizsini dahada arttırsın hepimize onun sevgi ve merhametini versin,diyerek ödüllerin kendilerine takdim etti. Ödül törenine İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ,Müftü yardımcıları Ahmet AKYIL,Nihat KÖK,Şube Müdürleri İsmail KUTLU,İhsan BAŞTÜRK,İlçe Müftüleri,daire amirleri,din görevlileri,ve halkımızın katılımıyla yapıldı.
Haberi ;13 Nisan 2011, 15:29 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 23 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||
| |||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||