Web-Mail Diyanet-Mail Diyanet İşleri Başkanlığı
Anasayfa İletişim Bilgi Edinme Münhal Kadrolar Ziyaretçi Defteri Fotoğraflar Videolar Namaz Vakitleri
Misyonumuz; Toplumun dinî ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla İslam Dini'nin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Türkiye ve dünyada İslam Dini'ne ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.

ANA MENÜ

Yeni Sayfa 1

ISAM

SİTE İSTATİSTİKLERİ

Kategori Sayısı 58
Sayfa Sayısı 21
Haber Sayısı 605
Yorum Sayısı 21
Haber Okuma 17758
Video Sayısı 2
Fotoğraf Sayısı 385
Editör Sayısı 6
Yeterlilik ve MBSTS ile ilgili duyuru

Yeterlilik ve MBSTS ile ilgili duyuru

Yeterlilik ve Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı ile ilgili duyuru

19.03.2011 tarihinde yapılacak olan yeterlilik ve mesleki bilgiler seviye tespit sınavı ile ilgili duyuru

15.03.2011

Başkanlığımız ile MEB (Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) arasında 27.01.2011 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde “Yeterlik ve Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı” 81 ilde, 19 Mart 2011 tarihinde MEB (Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) tarafından gerçekleştirilecektir.

Anılan sınava aday başvuruları 03 Şubat 2011- 07 Mart 2011 tarihleri arasında elektronik ortamda Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce alınmış, başvuru işlemlerini eksiksiz olarak yapan adayların yerleştirme işlemleri tamamlanmış, değişik nedenlerden dolayı sınav başvurusunu tam olarak yapamayan adayların ise sınav yerleştirme işlemleri yapılamamıştır.

Bu durumdaki adaylar, hak kaybına uğramamaları için süresi içerisinde sınav ücretini yatırmış olmalarını belgelendirmeleri halinde milli eğitim müdürlüklerince belirlenecek yedek salonlarda yedek poşet açılmak suretiyle sınava alınacaklardır.

Söz konusu adayların sınava girecekleri salonu öğrenmeleri ve kayıt işlemlerini tamamlamaları için 16 Mart 2011 tarihinden başlamak üzere 18 Mart 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar il milli eğitim müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Ancak İstanbul ilinde aday sayısının çokluğu sebebiyle sınavla ilgili iş ve işlemler sınav merkezi olan Kadıköy ve Fatih ilçe milli eğitim müdürlüklerinde gerçekleştirilecektir.

Sınav ücretini yatırdığı halde sınav başvurusunu tamamlayamayan adaylara ait bilgiler il milli eğitim müdürlüklerinin elektronik posta adreslerine MEB (Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü) tarafından gönderilmiştir. Listede yer almayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek ve kesinlikle sınava alınmayacaklardır.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

Haberi ;17 Mart 2011, 08:36 TarihindeTurhan BAYATLI  eklemiş,haber 21 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Başkanlığımızdan

Camiler açık kalacak

Camiler  açık kalacak Camiler günde en az 12 saat boyunca açık kalacak

Yeterlilik Sözlü Sınav Tarihi ve Yeri

Yeterlilik Sözlü Sınav Tarihi ve Yeri 2012 YILI YETERLİK SÖZLÜ SINAV TARİHİ ve YERİ

İL MÜFTÜMÜZ

PERSONELİMİZ

KutluDogum

Yeni Sayfa 1

DİNİ BİLGİLER

YAZARLAR

Kardeşlik ve kardeşlik Hukuku25 Nisan 2012
Aktif Ziyaretçi :  3 Bugün :  81 Toplam :  253938

Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13
Altyapı : MyDesign

Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır.