| |||||||||||
| |||||||||||
|
| |||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
İl Müftümüzün Okul Ziyaretleriİl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ nün Okul Ziyaretleri devam ediyor. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Merkez İlk Öğretim Okullarına ziyaretlerde bulunuyor.2010-2011 eğitim ve öğretim yılında yeni açılan Asım Gündüz İlk Öğretim Okulunu ziyaret ederek okul müdürü ile görüştü. İl Müftümüz ziyaretlerinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Diyanet yayınları eserlerinden öğrencilere hediye edilmek üzere kitapları okul müdürüne verdi. Okul Müdürü il müftümüzün ziyaretinden duydukları memnuyeti ve öğrencilerimize hediye edilecek kitaplardan dolayı şükranlarını ifade etti. Okul Müdürü Sami BOZKURT yeni yapılan okulu,sınıfları gezdirerek öğrencilere il müftümüzü takdim etti. Haberi ;27 Ocak 2011, 16:45 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 21 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||
| |||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||