| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLARBAĞLANTILAR |
Engelli Vatandaşlarımız'ın Kur'an Öğrenme SevinciEngelli Vatandaşlarımız'ın Kur'an Öğrenme Sevinci Diyanet İşleri Başkanlığınca ilk kez yapılan engelli vatandaşlara yönelik eğitim faaliyeti Kütahya da geniş yankı buldu. Yaklaşık otuza yakın bedensel,zihinsel.görme ve işitme engelli vatandaşımıza Kur'an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler öğretildi. Daha önce engelli vatandaşların eğitmi konusunda seminerlere katılan görevlilerimiz Ziya KARATEPE,Süleyman ÇAYIR nezaretinde başarılı bir eğitim sezonu sonunuda, katılan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ belge dağıtım töreninide "Engelli olmak noktasında bizim seçme şansımızın olmadığnı bu gün sağlam olan insanları yarın ne olacağını bilemediklerini önemli olanın düşüncede engelli olmamak olduğunu söyledi. Kursiyerlere katılım belgesi ve başkanlığımıza ait çeşitli kitaplar hediye edildi.Yazın başlayan bu eğitim faaliyetinin yıl boyu devam etmesi temennisinde bulunuldu. Belge dagıtım törenininde Müftü yardımcsı Ahmet AKYIL,Kur'an Kursları Müdürü İhsan BAŞTÜRÜK' te hazır bulundu. Haberi ;20 Ağustos 2009 TarihindeEmrullah ÖNCÜ eklemiş,haber 476 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
ANKET |
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2010 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / KÜTAHYA.Telefon : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 |
|||||||||||||||||