| |||||||||||
| |||||||||||
|
| |||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
İlk Öğretim Okullarına Ziyaretİl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Merkez İlk Öğretim Okullarını Ziyaret ediyor... İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Merkez İlk Öğretim Okullarına ziyaretlerde bulunuyor.Merkez Evliya Çelebi ve Emine Arıoğlu İlk Öğretim okullarını ziyaret ederek okul müdürleri ile görüştü.İl Müftümüz ziyaretlerinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve Diyanet yayınları eserlerinden öğrencilere hediye edilmek üzere kitapları okul müdürlerimize verdi. Okul Müdürleri il müftümüzün ziyaretlerinden duydukları memnuyeti ve öğrencilerimize hediye edilecek kitaplardan dolayı şükranlarını ifade ettiler. Haberi ;14 Ocak 2011, 13:52 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 25 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||
| |||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||