1958 Yılında Erzurum ili İspir ilçesi, Çayırözü köyünde doğdu. 1965-1966 Eğitim öğretim yılında Çayırözü ilköğretim okuluna kayıt oldu. 1970 yılında aynı okuldan mezun oldu.
Aynı yıl köyün imam–hatibi Mustafa EKŞİ Hoca efendiden Kuran öğrendi ve kuranı hatim ettikten sonra, hafızlığa başladı.
1971 yılında Rize ili Kalkandere ilçesi Yolbaşı köyü kuran kursuna kayıt oldu. 1972 yılında hafızlığını tamamladı.
1973 yılında pekiyi derece ile hafızlık diplomasını aldı ve aynı kursta 1972-1976 yılları arasında Arapça okudu. Bununla beraber 4 yıl tefsir, hadis, fıkıh, kelam derslerini kuran kursu öğreticisi Hacı İrfan Şamlı’dan aldı. 1976 yılında Rize ili İkizdere ilçesi İmam-hatib lisesine kaydını yaptırdı. 1981 yılında Zonguldak İmam –Hatip lisesine nakil oldu. 1983 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Atatürk Ünivesirtesi İlahiyat Fakültesini kazandı ve kayıt yaptırdı. 1988 yılında Atatürk Ünivesirtesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl açılan müftülük vaizlik sınavını kazandı.
1989 Haziran ayında Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezinde 6 ay kursiyer olarak kaldı. 1989 yılında Erzurum ili Pazaryolu ilçesi müftülüğüne atandı. 5 yıl burada görev yaptı. 1994 yılında tekrar üniversite sınavına girdi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini kazandı, mütakiben Zonguldak ili Çaycuma müftülüğüne atandı. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. Zonguldak ili Çaycuma müftüsü olarak 10 yıl burada görev yaptı. 2004 yılında Tokat’ın Erbaa ilçe müftülüğüne atandı. 24.09.2010 tarihinde Tavşanlı İlçe Müftülüğü görevine başladı. Arapça ve İngilizce bilmekte ve altı çocuğu vardır.