| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Kuran Kurslarımıza Ziyaretİl Müftümüz Kuran Kurslarına Denetim ve Rehberlik Ziyaretleri yaptı. İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Merkez Bölcek yatılı Kız Kuran kursuna, Parmakören Yatılı kız Kuran kursuna,Dörtyol kız Kuran kursuna ve Bölge yatı erkek Kuran kursuna Denetim ve rehberlik ziyaretlerinde bulundu. Ziyarette Kurs yöneticilerinden ve öğretmenlerden kurs ve öğrenciler hakkında bilgiler alan il müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Öğrencilerin dilek ve temenilerini de dinleyerek onlara, Kuran ve sunnet yolunda yürümeleri konusundaki istek ve arzularının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Denetim ve Rehberlik ziyaretine İl müftü yardımcısı Ahmet AKYIL da iştirak ettiler. Haberi ;27 Aralık 2010, 17:04 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 31 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||