| |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Şimdi Pakistana Yardım ZamanıKütahyanın Pakistan Hassasiyeti KÜTAHYA nın PAKİSTAN Hassasiyeti İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ “Pakistan'da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sellerden 20 Milyon civarında Pakistan vatandaşı etkilenmiş; 2000' den fazla insan hayatını kaybetmiştir. Söz konusu afet çok fazla maddi manevî kayba sebebiyet vermiş olup halen binlerce insan barınma; açlık, susuzluk ve salgın hastalık problemleriyle karşı karşıyadır.Her zaman muhtacın, zayıfın, afetzedenin yanında yer alan ve yardım elini onlara uzatan Başkanlığımız, yaşanan acıya merhem olmak amacıyla 20-27Ağustos 2010 Cuma günü yurt içinde ve yurt dışında bir yardım kampanyası düzenlemiştir. Kütahya İl genelindeki camilerimiz den Pakistan'daki sel zedeler için başlatılan yardım kampanyasına kadirşinas ve vefakar insanımız çok büyük hassasiyet göstermiş ve başlatılan kampanyaya büyük destek vermiştir.Bu bağlamda İl genelinde 800.00 TL yardım toplanmıştır. İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ,"Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek ayda yardımlarını esirgemeyen değerli Kütahyalılara teşekkür ediyoruz. Pakistan'da hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize de Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.(Rabbim tüm Müslümanları her türlü afattan ve belalardan görünen görünmeyen arazdan muhafaza etsin.) Kurtuluş Savaşı'nda bizlere her türlü desteği ve yardımı sağlayan Pakistanlı kardeşlerimize bu bir vefa borcumuzdur" dedi. İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ, toplanan 800.00 TL' Diyanet İşleri Başkanlığının Pakistan için açmış olduğu hesaba yatırıldığını belirterek,Pakistan’daki kardeşlerimize daha fazla yardım için İl genelindeki tüm camilerimizden ikinci kez teberru yapılacağını ifade ederek isteyen kardeşlerimiz yardımlarını vakıf bankası ve ya ziraat bankasındaki hesaplara kendilerinin de yatıra bileceğini söyledi. Pakistan'da sel felaketine maruz kalan kardeşlerimiz için açılan
Pakistan'da sel felaketine maruz kalan kardeşlerimiz için açılan
Haberi ;27 Ağustos 2010, 10:30 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 6 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||