| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
Ramazan YardımıRamazan Yardım Paketi Dağıtıldı
Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi Her yıl ramazan ayında 100 fakir ve muhtaç aileye ramazan erzak paketi dağıtma geleneğini bu yılda devam ettirdi. İl Müftümüz ve Vakıf şube Başkanımız;Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ "Vakfımız dan her yıl Ramazan ayı geldiğinde ihtiyaç sahibi 100 aileye, ramazan yardım paketi veriyoruz.Bu yılda100 paket olarak planladığımız bu yardım paketlerini ihtiyacı olan kardeşlerimize vereceğiz,Vakıf ve müftülük olarak bu kardeşlerimize bir nebze olsun yardım ede bilmenin huzuru içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz,bunun yanında zekat ve fitrelerini vakfımıza vererek fakirlere ulaşmasını isteyen kardeşlerimizin hayırlarının da hak sahiplerine ulaştırıyoruz. Yine her yıl mutat olarak yaptığımız müftülüğümüzün bahçesindeki İFTAR sofamız bu yılda aynı şekilde kurularak İFTAR vermeye devam ediyor,İFTAR soframızda her akşam yaklaşık 200 kardeşimiz iftar etmektedir.Yemeklerimiz 3 çeşit ve tatlısı ile birlikte verilmektedir.Soframıza fakir,yolcu,ve Allah misafiri olan herkes davetlidir.Tüm halkımızın iftar ortamının o güzel duygusunu yaşamalarını ve görmelerini isteriz,yardım etmek ve iftar soframıza katkı sağlamak isteyen olursa müftülüğümüze müracaat ederek gerekli bilgiyi ala bilirler.Bizler ALLAH a hamd ediyoruz ki sizlerin desteği ve güveni ile verdiğiniz emanetleri yerlerine ulaştırmaya çalışıyoruz,bu vesile ile Müslümanların ramazanını tebrik eder Hayırlı Bayramlar dilerim dedi."
Haberi ;20 Ağustos 2010, 09:29 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 20 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||