| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLAR |
MUHTEŞEM FİNALHafızlık Final Yarışması İlimizde Yapıldı 7. HAFIZLIK YARIŞMASI'NIN FİNALİ KÜTAHYA'DA YAPILDI Diyanet İşleri Başkanlığının organizesinde,İl müftülüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen 7. Hafızlık Yarışması'nın finali, Kütahya Ulu Camii'nde muhteşem bir şekilde yapıldı. Final yarışmasının Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Din Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet BEKAROĞLU da” Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle düzenlenen yarışmanın finalinin Kütahya da yapılmasına karar verirken Kütahyalıların dinimize olan hizmetlerini biliyorduk ve şu an içinde bulunduğumuz camiinin ibadete açılışının 600. yılı olması serhat şehri olan Kütahya ya ve Kütahyalılara yakışacağını bilerek bu finali sizlere getirdik,Ulu camiinin içi dışı dört bir yanını dolduran Kütahyalılara şükranlarımızı sunuyorum.”dedi Final yarışması için yüksek seçici kurul oluşturuldu.”Kurul Başkanı Dr Muhlis AKAR,Üyeler Osmangazi ilahiyat dekanı Prof Dr. Ali ÇELİK,Mushafları inceleme kurul üyesi İbrahim ÇETİN,Bursa Eğitim Merkezi öğretmeni Ahmet KAYA, ,Maltepe camii İmam Hatibi Mustafa DEMİR”. Seçici kurul Değerlendirmelerinde 10 hafız arasından birinciyi seçmende zorlanırken, Yarışma (1) birinciliğini Samsun İlkadım Merkez Büyük Camii Müezzin kayyımı Mustafa DEMİR,(2)ikinciliği İstanbul Yaşar Acar camii İmam Hatibi Hacı ÇETİN ve(3)Üçüncülüğü de Kahramanmaraş Hacı Bayraktar camii müezzin kayyımı Mustafa ÇAMSARI elde etti. İl Müftüsü Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ Din Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet BEKAROĞLU , Din Hizmetleri Şube Müdürü Osman Zeki ŞENER ve Seçici Kurul Üyelerine çini Tabak takdim etti. 7. Hafızlık Yarışması'nın finaline Kütahya millet vekili Prof Dr Soner AKSOY,Belediye başkanı Mustafa İÇA,Kütahya porselenin sahibi Nafi GÜRAL,milli Eğitim müdür yardımcısı Ramazan ÇEKİÇ diğer daire amirlerimiz ve protokol katıldılar. Haberi ;19 Ağustos 2010, 11:27 TarihindeTurhan BAYATLI eklemiş,haber 53 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZPERSONELİMİZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
|
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2011 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / 43030 KÜTAHYA
Tel : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 Sitemizin Sunucu Kiralama hizmeti Sunucuturkiye Dedicated Server, Sunucukiralama Kiralık Sunucu, Datatelekom Datacenter ve Colocation,
Kaliteweb web hosting tarafından sağlanmaktadır. |
|||||||||||||||||