| |||||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
ANA MENÜSON YORUMLANANLARBAĞLANTILAR |
Bayanlara Kutlu Doğum Programıİl Müftülüğümüzce Bayanlara Kutlu Doğum Poğramı Yapıldı. İl Müftülüğümüzce 14-20 Nisan tarihleri arasında Kutlanan kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğümüz ve Aile İrşat Büromuzdaki hoca hanımların hazırladığı etkinliklerle Kütahyalı bayanlara Hz peygamberimizin sevgisi ,muhabbeti ,Ahlakı anlatıldı. Kutlu Doğum haftası faliyetleri içinde 14 Nisan 2010 tarihinde Valilik,İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Nüfüs Müdürlüğü,Sosyal Hizmetler Müdürlüğü,Tapu İl Müdürlüğü ,Hastanelerimiz diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki bayanlar ziyaret edildi. 15 Nisan 2010 perşembe günü Huzur evi,Çocuk Yuvası ve Kütahya ceza evinde bayanlara yönelik programlar yapılarak,gül,kitap dağıtıldı. Hz Peygamberimizin sevgisi anlatıldı. 20 Nisan 2010 Salı günü kapalı spor salonunda bayanlanra yönelik "Kur'an ve Peygaberimizin Ahlakı" konulu konferans düzenlendi.Konferansımıza konuşmacı olarak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yr.Doc.Dr Ayşe Sıdıka OKTAY katıldı. Konferansımız;Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından, selamlama ve açılış konuşmalarını İl Müftümüz Mustafa ÜSKÜLÜPLÜ yaptı. Konferans bölümüne geçildiğinde Yr.Doc Ayşe Sıdıka OKTAY sinevizyon eşliğinde Ayetler ışığında Namaz ve doğruluk ilişkisi,Ahlaki esaslar,Hz Peygamberimizin ahlakı ve ailede kadın veKadının görevlerini açıklayarak katılımcıları bilgilendirdi. Konferansın ardından bayan ilahi grubu bir konser verdi. konferans sonunda Yr.Doc Ayşe Sıdıka OKTAY 'a İl Müftülüğümüz adına plaket takdim edildi. Progradan karaler için TIKLAYINIZ... Haberi ;22 Nisan 2010, 12:20 TarihindeMehmet ÇATALBAŞ eklemiş,haber 277 defa okunmuştur.
|
İL MÜFTÜMÜZDİNİ BİLGİLERYAZARLAR
ANKET |
|||||||||||||||
| |||||||||||||||||
|
Telif hakkı © 2004-2010 Kütahya Müftülüğü.Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Müftülük Sitesi No:8 Kat:1,2,3,4 / KÜTAHYA.Telefon : (0 274) 223 63 12 -223 63 15 Fax : (0 274) 223 63 13 |
|||||||||||||||||